Online-utbildningar med Stefan Sandström

Våra inre krav-apparat och hur vi kan hantera den

De fem pådrivarna: Var stark, Var till lags, Skynda på, Var perfekt och Ansträng dig är system av tankar och känslor som uttrycker sig som beteendesekvenser och som leder till:

Stressuppbyggnad, Misslyckande, Relationssvårigheter, Dåliga känslor, Försämrad livskvalitet

Jag är:

Leg psykolog och författare med drygt 35 års erfarenhet av utbildningsarbete och personligt förändringsarbete.

Du lär dig:

att enkelt identifiera Pådrivare och att eliminera dem hos dig själv och andra. Pådrivare är ett omfattande förändringsverktyg som används över hela världen. Här får du tillgång till hela konceptet inklusive ny unik forskning och ett evidensbaserat pådrivartest som jag gjort tillsammans med professor Joseph Schaller vid GBGs universitet.

Jag har valt Pådrivare som tema för min första on-linekurs eftersom jag, under drygt 35 års psykologarbete, har haft så god nytta av det och kunnat hjälpa många klienter på ett effektivt sätt.

Teorin om Pådrivare är ett effektivt och lämpligt verktyg vid coaching eftersom det adresserar ytliga beteenden, vilket inte väcker så mycket motstånd. Ändå leder förändring av Pådrivarna till förändringar i djupare strukturer och bidrar effektivt till problemlösning i vardagen. Detta stoppar också stressuppbyggnad, misslyckanden och andra problem i vardagslivet.

Man kan också med fördel använda begreppet vid arbete med högst olika personer och problemtyper. Pådrivarna är viktiga källor till problem för människor som är helt normala och välfungerande och som på intet vis kvalificerar sig för en psykiatrisk diagnos, men också för dem som har mycket svåra psykiska problem. Man kan därför använda sig av Pådrivarbegreppet för allt från att öka livskvalitet, effektivitet och kreativitet, till att behandla sådana tillstånd som depression, panikångest, personlighetsstörningar m.m.

Läs mera om Pådrivare (länk)

Här kan du beställa kursen:

Kurspaketet innehåller: 2 tim on-linevideos (motsvarar en heldags liveutbildning), evidensbaserat pådrivartest, 78 sidors e-bok och PowerPointkompendium.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA!

Pris:   1960:- + 25% moms = 2450:-

GRATIS! En minuts mindfulness video! Snabb effektiv stressbrytare i vardagen.

Klicka här för att få den gratis!

Se även våra liveutbildningar!