Utbildning inom beroendeproblematik

På SPFAB är vi medvetna om de utmaningar som följer med beroendeproblematik, och hur det kan påverka människors liv på flera olika sätt. Vi erbjuder därför en omfattande utbildning om beroendeproblematik, designad för att ge deltagarna kunskap om hur man identifierar, förstår och hanterar den.

Genom våra utbildningar ger vi dig den senaste forskningen tillsammans med mångårig yrkeserfarenhet de mest effektiva och beprövade behandlingsmetoderna för att hjälpa dig att hjälpa andra som kämpar med beroendeproblematik. Kursen inkluderar teoretiska och praktiska övningar för att du ska få en djupare förståelse för beroendeproblematik och dess effekter.

Under utbildningen om beroendeproblematik kommer du att lära dig om olika typer av beroende och beroendeproblematik, inklusive alkohol, droger och spelberoende. Vi kommer också att gå igenom hur man hanterar personer med beroendeproblematik inom olika yrken, till exempel inom sjukvård och socialt arbete.

Vi tror på att en utbildning om beroendeproblematik kan hjälpa till att förbättra behandlingen och stödet för personer som lider av beroendeproblematik. Kontakta oss för att lära dig mer om vår utbildning om beroendeproblematik och hur vi kan hjälpa dig och ditt team att förstå och hantera denna viktiga fråga på ett effektivt sätt.

35 års erfarenhet av missbruksvård i Sverige och Finland.


Kontakta oss

Heldagsutbildningar inom beroendeproblematik kan beställas av mig

Halvdagsutbildningar som kan hållas separat eller kombineras